NINE OBJECTS WHICH REDDITORS COULDN’T UNDERSTAND THEIR PURPOSE, AND SHARED TO LEARN

Understanding everything isn’t always simple. Sometimes, we find things we don’t get. But the internet has helpful and smart people who can quickly explain mysteries. And here are 15 surprising discoveries with fascinating secrets to uncover.

1. ’’We got this as a wedding gift many years ago. But the gift giver refuses to tell us what it is!’’

Answer: Careful! It serves as a device to let you slice cheese without handling the block. It’s a cheese holder.

2. ’’What’s this plastic dolphin with slits?’’

Answer: I believe it’s a dive toy, like those dive sticks which you throw in the pool and dive down to get them.

3. ’’It’s half wood, half marble, two semi-circle dips and a mini spoon. What is it?’’

Answer: It’s a salt & pepper “pinch pot”.

4. ’’I bought a big pack of groceries from a local supermarket; they threw in this item for free.’’

Answer: It’s an orange peeler.

5. ’’What is this thing I found in my grandfather’s closet?’’

Answer: It’s to pick up sugar cubes.

6. ’’What’s this? It has a hole just big enough for a fingertip, and two nubs looking like it clips to something.’’

Answer: It’s a keyboard key remover. It’s to help install custom keys but if it didn’t come with any custom keys, they probably gave it to you to help you remove all the keys to make cleaning easier.

7. ’’What’s this electric tool? When plugged in and turned on it vibrates very intensely.’’

Answer: It’s a Swedish massager. The hand goes through the springs, and it vibrates the hand as you massage someone.

8. ’’It’s 3 inches long, appears to be nylon body with red rubbery glued-in ends. It’s light, hollow, makes no noise when shaken.’’

Answer: It’s a kururin, a Japanese fidget toy.

9. ’’Two plastic hook shaped tools with double forks on the end. What are these and what are they used for?’’

Answer: It’s a tick removal tool. It’s called a “tick twister”.

 

Related Posts

QUEEN CAMILLA SAD NEWS!

Following the King’s cancer diagnosis, friends express concerns for Queen Camilla’s well-being. Dame Julia Cleverdon, a close confidante, highlights Camilla’s pivotal role, stating, “The real heroine… is…

SEVEN (7) THINGS THAT CLOG YOUR PORES AND CAUSE ACNE

We’ve all got these tiny openings in our skin for releasing sweat and oil, We’ve all got these tiny openings in our skin for releasing sweat and…

SEVEN (7) THINGS THAT CLOG YOUR PORES AND CAUSE ACNE

We’ve all got these tiny openings in our skin for releasing sweat and oil, We’ve all got these tiny openings in our skin for releasing sweat and…

Father Outraged Over Compulsory S Education Lessons, Pulls Daughter from School

Michael Doherty, a concerned father from Suffolk, took a striking step by expelling his girl from her essential school due to what he considered profoundly unseemly s….

Mom Captures Hidden Talent of Babysitter with Heartwarming Video

Working parents often rely on babysitters to ensure their children are well taken care of when they can’t be at home. It’s crucial to find someone responsible…

Johnny Depp’s legal battle and the shocking image that changed everything

It all started when Heard accused Depp of being abusive during their relationship. But as the details of their tumultuous affair unravel, it’s becoming clear that things…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *