10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

© Wht-ever / Reddit

Answer: “Part of a cream separator.”

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

© ellanaKG / Reddit

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

 

 

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

© letsgetdanky / Reddit

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

https://410f681f8db5faeb1182203836ceff94.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

© alorew / Reddit

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

© Daniel_Min / Reddit

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

© BillsFanChick / Reddit

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

© dhammapunk / Reddit

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

QUEEN CAMILLA SAD NEWS!

Following the King’s cancer diagnosis, friends express concerns for Queen Camilla’s well-being. Dame Julia Cleverdon, a close confidante, highlights Camilla’s pivotal role, stating, “The real heroine… is…

SEVEN (7) THINGS THAT CLOG YOUR PORES AND CAUSE ACNE

We’ve all got these tiny openings in our skin for releasing sweat and oil, We’ve all got these tiny openings in our skin for releasing sweat and…

SEVEN (7) THINGS THAT CLOG YOUR PORES AND CAUSE ACNE

We’ve all got these tiny openings in our skin for releasing sweat and oil, We’ve all got these tiny openings in our skin for releasing sweat and…

Father Outraged Over Compulsory S Education Lessons, Pulls Daughter from School

Michael Doherty, a concerned father from Suffolk, took a striking step by expelling his girl from her essential school due to what he considered profoundly unseemly s….

Mom Captures Hidden Talent of Babysitter with Heartwarming Video

Working parents often rely on babysitters to ensure their children are well taken care of when they can’t be at home. It’s crucial to find someone responsible…

Johnny Depp’s legal battle and the shocking image that changed everything

It all started when Heard accused Depp of being abusive during their relationship. But as the details of their tumultuous affair unravel, it’s becoming clear that things…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *