10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

1. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

© Wht-ever / Reddit

Answer: “Part of a cream separator.”

2. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

© ellanaKG / Reddit

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

3. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

© letsgetdanky / Reddit

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

4. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

5. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

6. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

7. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

8. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

9. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

10. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

Related Posts

THE STORY OF SAMATHA FOX

Singer and actress Samantha Fox recently shared a personal story, unveiling the challenges that marked her path. Reflecting on adversity, Fox shared, “Life’s trials shape us; it’s…

Thirty-five years ago, she was among the most beautiful women.

Kelly McGillis began her career as a server and later held other positions before securing a part in the Reuben, Reuben film, which was nominated for an…

Teenagers find “frozen” creature stuck under car, rushes it to the vet who can’t believe her eyes

Two teenage boys were walking through their local area when they noticed a crowd of people huddled around a car. As they got closer they tried to…

How Nicole Kidman and Keith Urban deal with their daughters’ separation

Nicole Kidman and Keith Urban are two of the celebrities that are in the most demand, with the former spending a significant amount of time filming a…

She went to her grandmother’s house to help her clean up and had the surprise of her life.

When a woman assisted her grandma in cleaning her refrigerator, she made the most important discovery of her life. It’s been around for about 50 years for…

Kellie Pickler’s husband died in their Nashville home.

The Nashville Police Department and Department of Emergency Communications were called to a home where Kyle Jacobs, the husband of country singer Kellie Pickler, had been discovered…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *