TikTok Hesabınızı Sıfırlama

Sonunda, gösteriler, ev yapımı müzik videoları ve meydan okumalar arasında durmaksızın kaydırmaktan yorulabilirsiniz. Bu, hesabınızı sıfırlama zamanının geldiğini gösterir ve bu konuda iki kez düşünmemelisiniz. En son TikTok trendlerini yakalamak için her zaman tekrar kaydolabilirsiniz.

Ama başlamadan önce, bilmen gereken bir şey var. Sıfırlamadan önce hesabınızı silmeniz gerekir.

TikTok Hesabını Silme

Hesabınızı bir akıllı telefondan veya tabletten kaldırabilirsiniz ve aynı adımlar Android ve iOS cihazlarda da geçerlidir. İşte gerekli adımlar.

  1. Şuna dokunun: Profil profilinizi yukarı çekmek için ekranın sağ alt köşesindeki simge.
  2. Erişmek Daha sağ üst köşedeki üç yatay çizgiye dokunarak menüyü seçin ve ardından Ayarlar ve gizlilik
  3. Seçme Hesabı yönet ve ardından üzerine dokunun Hesabı sil.
  4. Doğrulama işlemini tamamlayın ve düğmesine basın. Silmek.

Bu arada TikTok, eylemin başarılı olduğuna ve TikTok video akışına geri döndüğünüze dair küçük bir bildirim görüntüler. Hesabın kaybolduğundan emin olmak istiyorsanız, “Ben” simgesine dokunun ve bir Kaydol düğmesiyle karşılaşacaksınız.

Bilinecek şeyler

Bir TikTok hesabını silmek, tüm içeriğe erişmenizi engeller. Uygulama üzerinden alışveriş yapanlar ise para iadesi alamayacak. Ama gümüş bir astar var.

TikTok aslında hesabınızı otuz gün boyunca devre dışı bırakır, ardından sosyal ağ tüm verileri kalıcı olarak siler. Bu süre içinde tekrar oturum açanlar, verileri alabilmelidir. Elbette, sildiğiniz hesabın kimlik bilgilerini kullanarak oturum açmanız gerekir.

TikTok Hesabını Web İstemcisi Üzerinden Silebilir misiniz?

Hızlı cevap hayır, yapamazsınız. TikTok, bir tarayıcı aracılığıyla oturum açmanıza ve sosyal ağa göz atmanıza olanak tanır. Ve videoları yükleyebilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsiniz. Ancak hesap yönetimi seçenekleri sınırlıdır.

Mobil uygulamada bulunan herhangi bir ayar olmadan hemen hemen oturum açabilir ve oturumu kapatabilirsiniz. Bu sosyal ağın mobil doğası göz önüne alındığında, bu şaşırtıcı değil.

Hesabınızı Geri Alma

Sıfırlamanın, hesabı başladığınız zamanki konumuna döndürmeyi içerdiğini varsayarsak, tekrar oturum açmaya devam edin. Bunu, otuz günlük süre içinde olduğu sürece istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Ancak temiz bir sayfa istiyorsanız, bir ay ara verin ve devam edin.

  1. seçin Giriş yapmakve orijinal hesabınıza normal şekilde giriş yapmak için atacağınız adımları izleyin.
  2. Bunu yaptıktan sonra, “Tiktok hesabınızı yeniden etkinleştirin” penceresi. “yeniden etkinleştir” düğmesine bastığınızda Tik Tok’a geri götürülürsünüz ve profiliniz geri yüklenir.

Harika olan şey, TikTok’un henüz yayınlamadığınız video taslakları dahil tüm verilerinizi kaydedecek olmasıdır.

Bu Gerçekten Hesabınızı Sıfırladığınız Anlamına mı Geliyor?

Ne yazık ki, hayır, gerçekten değil. Sıfırlamanın kendisi, orijinal ayara ve içeriğe geri döndüğünüz anlamına gelir. Yani, hesabınız tüm içerikten, kişilerden ve diğer şeylerden temizlenmelidir.

Otuz günlük süre içinde tekrar oturum açmak, aslında hesabınızı sıfırlamak yerine eski durumuna getirir. Sıfırlamayı gerçekten tamamlamak istiyorsanız otuz gün beklemek en iyisidir. Ama bunu yapmanın başka bir yolu var mı?

Cevap yine olumsuz. Tüm içeriği ve kişileri manuel olarak kaldırabilirsiniz, ancak bu, yeniden gönderme ile tam olarak aynı değildir. Ardından, tekrar oturum açarken “Hesap Değiştirme” seçeneği vardır.

Bunu seçebilir ve farklı bir kayıt yöntemi seçebilirsiniz. Örneğin, Google veya e-posta yerine Facebook hesabınızı kullanın. Ama sonra, eskisini sıfırlamak yerine sıfırdan etkili bir şekilde yeni bir hesap oluşturuyorsunuz.

Bu, üzerinde durman gereken bir şey olduğundan değil. Çoğu sosyal ağda hesabınızı temizleyip ardından sıfırlama seçeneği yoktur. Bunun nedeni, kullanıcıların genellikle ağda değilken bile tüm verilerini saklamak istemesidir.

Tik Tok, Tik Tok, Tik Tok

TikTok’un her şeyi sıfırlamanıza ve aynı kimlik bilgileriyle baştan başlamanıza izin vermesi gerçekten harika olurdu. Ancak böyle bir seçenek yoktur ve verilerinizin otuz günden az saklanmasını tercih edemezsiniz.

TikTok’unuzu neden sıfırlamak istiyorsunuz? Yeni bir hesap oluşturmayı düşündünüz mü? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize iki sentinizi verin.

About admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir